Top sind, flotte gangarter og spændende farvegener!

Eysteinn har et sind i topklasse - Kan rides af alle, er utroligt samarbejdsvillig og nervefast! Han har den flotte farve sortbroget med splash og kan derfor give mange sjove aftegn og blå øjne - 50% chance for broget og 50% chance for splash.

Eysteinn blev kåret kun 5 år gammel med 8,07 total - og en 4-gænger total på 8,30! Eysteinn har ingen svage punkter, den eneste karakter under 8 er pas, som ikke var trænet inden kåringen. Han genfremstilles i 2021.

Eysteinn har fået kommentarerne “Meget høje bevægelser", "God skridtlængde" og "Meget samarbejdsvillig" - Hvilket beskriver Eysteinn rigtig godt! Han har masser af power, udstråling og en perfekt mændge vilje - han går aldrig hurtigere end man har bedt ham om, samtidig er han selvgående og selvbærende. Han er altid helt fjerlet på tøjlen, grundet alting er så nemt for ham fra naturen, han bærer sig selv bagfra naturligt og går i en flot form af sig selv.

Hans gangarter er ekstremt adskilte, rummelige og med flot høj aktion! Han er 5-gænger, men det mærkes ikke i de andre gangarter. Han blev kun lagt i pas et kort stykke et par gange inden sin 5-års kåring og til kåringen var det første gang han gik en hel strækning i pas - Stabilt, masser af fart, men endnu 4-taktet da passen ikke var mere trænet.

Eysteinn har en meget stærk afstamning - Hans far er Álfasteinn fra Selfossi, der har ærespræmie for afkom og har avlet mange stjerner! Hans mor er 1. klasses hoppen Kolgríma frá Langholti. Kolgríma er efter ærespræmie hingsten Markús frá Langholtsparti og en 1. klasses hoppe, der har flere kårede afkom, herunder en hingst med hele 8,72 i rideegenskaber!


Bedækning 2021
Eysteinn tilbyder både forsendelse af kølesæd og inseminering med frisk sæd på stutteri Agerholm

Se kontrakt, priser og information her Gå til Eysteinns Facebook side